Αγαπητοί φίλοι του αθλητισμού,
Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη σελίδα της Ακαδημίας μας και ευχόμαστε να έχετε μία ευχάριστη πλοήγηση.

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα του Έσπερου Τερψιθέας

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η 6η Αθλητιατρική Ημερίδα "παιδί & αθλητισμός" που διοργανώνει για 6η χρονιά ο Έσπερος Τερψιθέας. Σε μία κατάμεστη αίθουσα 200 ατόμων, γονείς και αθλητές άκουσαν με προσοχή τους σπουδαίους ομιλητές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη σωστή ενημέρωση, ενώ πρόθυμα απάντησαν και σε ερωτήσεις του κοινού.


Το λόγο πήρε πρώτος ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Μαυρόπουλος, ο οποίος ήταν και ο συντονιστής της εκδήλωσης. Αφού ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή, τους εκπροσώπους ομάδων και τους φίλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν, έδωσε το λόγο στον υπεύθυνο επικοινωνίας του Έσπερου Τερψιθέας. Ο κος Τουλουπίδης έκανε μία σύντομη αναφορά στα 10 Χρόνια που κλείνει φέτος ο Έσπερος Τερψιθέας και ανακοίνωσε τις δράσεις της ακαδημίας για τα επόμενα χρόνια. Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι επίσημοι προσκεκλημένοι με τελευταίο το Δήμαρχο κο Δεμουρτζίδη Δημήτριο, ο οποίος κήρυξε την έναρξη της Ημερίδας.



Οι ομιλητές κος Σιδηρόπουλος Κώστας, κα Βλασακίδου Ανατολή και ο εφευρέτης καθηγητής κος Παυλίδης Γεώργιος παρουσίασαν ενδιαφέροντα θέματα, ενώ δέχτηκαν και πολλές ερωτήσεις στις οποίες πρόθυμα απαντούσαν, δίνοντας έμφαση στη σωστή και απλή ενημέρωση του κοινού. 


Μεταξύ των διαλέξεων έγιναν και 4 πολύ σημαντικές βραβεύσεις. Αρχικά βραβεύτηκαν η Κουλουμπατσάνη Γεωργία και ο Χαραλαμπίδης Παναγιώτης ως "Πρότυπα Γονέα για το παιδί-αθλητή", δύο γεγονότα που έφεραν συγκίνηση και θέλησαν να παραδειγματίσουν τους περισσότερους. Τέλος βραβεύτηκαν δύο τμήματα του Αγροτικού Αστέρα, Β ομάδα και Γυναικείο τμήμα, για τις ανόδους τους σε Β' και Α1 κατηγορία αντίστοιχα.

Αξιοσημείωτα ! ! !

  • Ο Δήμαρχος για 3η συνεχή χρονιά τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του Έσπερου και να σημειωθεί ότι ήταν εκεί από την αρχή έως το τέλος !
  • Οργασμός ερωτήσεων στον νεαρό φυσιοθεραπευτή Σιδηρόπουλο Κώστα, ο οποίος απάντησε σε όλες, κατατοπίζοντας όλους τους γονείς και αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις !
  • Όλοι οι αθλητές του Έσπερου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση δε βαρέθηκαν στιγμή, αφού συμμετείχαν με ερωτήσεις προς τους ομιλητές, γεγονός που τους καθιστά άψογους !
  • Μας ξάφνιασε θετικά η απλότητα και η αμεσότητα του εφευρέτη καθηγητή κου Παυλίδη, που κάλεσε κοντά του όλους τους αθλητές, κάθισαν δίπλα του και έκανε τη διάλεξη με την ενεργή συμμετοχή τους !
  • Κι ενώ όλα έχουν τελειώσει . . . πολλοί γονείς πλησιάζουν τους ομιλητές και συζητούν θέματα που τους απασχολούν για το μέλλον των παιδιών τους. Σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις εξαφανίζονται ως δια μαγείας σε κλάσματα δευτερολέπτων. Αυτό δείχνει το επίπεδο των γονέων της ακαδημίας μας ! ! !  Μπράβο σας !
  • Τέλος, εκδήλωση χωρίς την πατροπαράδοτη από τους προγόνους μας σέλφι δεν γίνεται και για αυτό επιμελήθηκε η γραμματέας του συλλόγου κα Μπρισνόβαλη και τη συνόδεψαν ο κος Μαυρόπουλος με τον κο Τουλουπίδη ! ! !


Συγχαρητήρια ! ! !

  • Στον πρόεδρο τους συλλόγου κο Κουκουλίδη για την υπέροχη εκδήλωση που μόνος τους έστησε !
  • Στους ομιλητές για τα πολύ σημαντικά θέματα που ανέπτυξαν !
  • Στους γονείς που στήριξαν την εκδήλωση και έμειναν μέχρι το τέλος της !
  • Στους αθλητές μας που παρακολούθησαν με ευλάβεια και συμμετείχαν ενεργά ! 
Ευχαριστούμε ! ! !

  • Τον εφευρέτη καθηγητή κο Παυλίδη Γεώργιο για την τιμή που μας έκανε να συμμετέχει στην Ημερίδα !
  • Τους δύο εξαίρετους ομιλητές, τον κο Σιδηρόπουλο Κώστα και την κα Βλασακίδου Ανατολή, για την αποδοχή της πρόσκλησης και συμμετοχή στην Ημερίδα !
  • Τον δημοσιογράφο κο Μαυρόπουλο Γιάννη για τη σημαντική του συμβολή, παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμά του στα ΜΜΕ της πρωτεύουσας !
  • Τους επίσημους προσκεκλημένους που αποδέχτηκαν τη πρόσκληση και παρευρέθηκαν στην Ημερίδα !
  • Τους σταθερούς γονείς που στηρίζουν κάθε προσπάθεια του συλλόγου !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου